درباره

به وبلاگ من خوش آمدید این وبلاگ جهت آشنایی با اهل بیت(ع) می باشد و شعر هایی از کتاب «از خدا تا خدا» که نوشته خودم است در اینجا قابل رویت است
منوی اصلی
جستجو
مطالب پيشين
آرشيو مطالب
تدبیر در قرآن
آیه قرآن
لوگوی دوستان
ابزار و قالب وبلاگ
لينک دوستان
پيوندهاي روزانه
نويسندگان
کاربردی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 34
بازدید دیروز : 173
بازدید هفته : 207
بازدید ماه : 1238
بازدید کل : 60293
تعداد مطالب : 573
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


اللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَك َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

سایت خدماتی بیست تولز










حضرت رسول اکرم :  
لا يَقدِرُ رَجُلٌ عَلى حَرامٍ، ثُمَّ يَدَعُهُ لَيسَ بِهِ إلاّ مَخافَةُ اللّهِ، إلاّ أبدَلَهُ اللّهُ في عاجِلِ الدُّنيا قَبلَ الآخِرَةِ ما هُوَ خَيرٌ لَهُ مِن ذلک؛ كنز العمّال، ج ۱۵ ،ص ۷۸۷ ،ح ۴۳۱۱۳
 هر كس بر حرامى دست يابد و به خاطر ترس از خدا آن را رها کند، خداوند در دنيا و پيش از قيامت، بهتر از آن را برايش مقدّر می کند.
 




برچسب ها :

حضرت امام صادق :  
لو اُتيتُ بِشابٍّ مِن شيعَتِنا لَم يَتَفَقَّه لأَحسَنتُ أدَبَهُ؛ دعائم الإسلام، ج ۱ ،ص ۸۰
 اگر جوانى را از شيعيانمان بيابم كه در پى كسب آگاهى دينى نيست، او را نيكو ادب می‌كنم.




برچسب ها :

در زندگی دنبال کسانی حرکت کنید که هر چه به جنبه های خصوصی تر زندگی ایشان نزدیک شوید تجلی ایمان را بیشتر می بینید. شهید دکتر بهشتی




برچسب ها :

اوتاد: ( جمع وتد به معنای میخ ها است ، اوتاد مردانی خالص هستندکه همچو کوه استوار و در خدمت حضرت مهدی هستند.) در وصف اوتاد آمده است آنان قومی هستند که طرفه ی العینی ( به اندازه چشم به هم زدن ) از خدا غفلت نمی کنند . از دنیا مگر قوت روزانه جمع نمی کنند و از آنها لغزش و خطا صادر نمی شود.)

ابدال : ( جمع بدل به معنای جانشینان هستند.جهان از وجود آنها خالی نمی ماند . در وصف ابدال گاهی غفلت از آنها صادر می شود

که آن را با یاد خدا (توبه) جبران می کنند آنها کسانی هستند که دارای نیت های پاک و طبع سخی و خوی نیک اند و همواره به خیر

خواهی مسلمانان می پردازند( امر به معروق و نهی از منکر) )

نجبا : ( جمع نجیب به معنای افراد پاک سرشت و خوش نفس و جوان مرد است تعداد نجبا را هفتاد نفر آورده اند .

امام صادق ( آنها که به حقایق دین تسلیم شده اند ، اهل نجات خواهند بود و همانا تسلیم شدگان نجبا باشند.)

صلحا : ( جمع صالح به معنای افراد پرهیر کاری که به عدالت موصوف اند . چون پرهیز کاران را از شیطان وسوسه و خالی به دل فرار رسد ، همان دم خدا را به یاد آورند و همان لحظه بصیرت و بینایی یابند )




برچسب ها :

امام رضا (ع) درباره جهان پس از ظهور می فرمایند.

( پس از ظهور، گشایشی بر مردم می رسد که مردگان آرزوی زندگی دوباره می کنند)




برچسب ها :

سوره آل عمران آیه 19 ( همانا دین نزد خدا اسلام است )

پیامبر اکرم (ص) فرمودند :( در آن روز(ظهور) آیین اسلام سراسر زمین را فرا می گیرد ، حکومت از دست کفار گرفته می شودو حکومتی

جز حکومت اسلامی نخواهد بود)

سوره مائده آیه 3 ( امروز دین را برای شما کامل و نعمت را تمام کردم و دین اسلام را برای شما برگزیدم )




برچسب ها :

با توجه به اوضاع و احوال کنونی جهان ، تردیدی نیست که جهان به سوی سقوط و بشر به سوی زوال پیش می رود، از سوی دیگر ، درهای امید برای نجات از وضع کنونی بسته شده است و سازمان هایی که به این منظور تشکیل شده اند کارایی لازم را نداشته و یا در مسیر درست از آنها استفاده نمی شود . اینجاست که هر فرد عاقلی نگران سرنوشت بشر است و می گوید، برای رفع نابسامانی ها و جگوگیری از این همه جنگ های خانمان سوز و رهایی یافتن از کشمکش های موجود جهان ، لازم است یک حکومت واحد جهانی براساس معنویت ، عدالت و آزادی تشکیل شود . مردم براساس فطرت ذاتی خود ، تشنه معنویت ، عدالت و آزادی هستند و به دنبال نجات دهنده ای می گردند تا آنان را از وضع موجود نجات داده و این سه اصل انسانیت را برایشان به ارمغان بیاورد. این همان چیزی است که پیامبران(ع) ، صلح جویان، آزاد اندیشان و خیر خواهان جهان در طول تاریخ بشر ، پیوسته به دنبال آن بوده اند.فلاسفه و اندیشمندان بزرگ جهان مادی و الهی در یک عقیده با هم اشتراک دارند و آن اعتقاد به آینده ای روشن و تشکیل حکومت واحد جهانی ، مطابق با فطرت و طبیعت است . توجه خاص دانشمندان به بازگشت به معنویت و تشکیل یک حکومت واحد جهانی ، نشان دهنده ی این واقعیت است که جهانیان دیگر امیدی به منادیان آزادی و مدعیان دورغین بشر دوستی و مستضعفان جهان و رهایی آنان ندارد. در دنیای مادی امروز خود پرستی، سود جویی، هوس رانی و ... هدف برخی از مردم شناخته شده است. حق و فضیلت عدل و انصاف شرافت و بزرگ واری ، جوان مردی و گذشت مورد بی اعتنایی قرار گرفته . در این میان وجود پیشوایی عادل و رهبری الهی و آسمانی لازم است که با قدرتی بی نظیر و برنامه ای بی بدیل بیاید و سراسر زمین را از وجود ستم گران پاک سازد و وعده  ی الهی و اراده ی خدایی را تحقق بخشد همان کونه که گذشت، نویدهای کتب آسمانی و همه و همه نشان می دهند که سرانجام آینده ای روشن در پیش است و فساد و بی عدالتی ریشه کن خواهد شد ، و سر تاسر جهان پرچم توحید و یکتا پرستی به اهتزاز در آمده و دنیا پر از عدل و داد خواهد شد.

 




برچسب ها :

امام صادق علیه السلام :

هر کس به شناخت حقیقی فاطمه علیها السلام دست یابد، بی گمان شب قدر را درک کرده است .




برچسب ها :

عبادت الهی را باید از اولیای خدا آموخت و چه بسیار اندیشه‌های اشتباه درباره عبادت وجود دارد که اصلاح کردن آن جز با مراجعه به روش زندگی اولیای دین ممکن نیست. در اینجا می‌خواهیم نوشته خود را به نام دو بانوی گرامی، مریم و فاطمه سلام الله علیهما نورانی و از آن دو گوهر درس عبادت بگیریم.

مریم عذراء الگوی عابدان دوران های گذشته

قرآن کریم آیات زیبایی در شأن مریم سلام الله علیها دارد. مادرش، کودکی که در رحم داشت را برای خدا "نذر" کرده بود و گمان می‌کرد که پسر باشد؛ اما وقتی دید دختر است و بعد از آنکه به حیرت و تعجب فرورفت، او را "مریم" نامید و مریم و ذریه اش را از شیطان به خدا پناه داد. خدا نیز مریم را به خوبی قبول کرد و به لطف و کید الهی، زکریا کفیل او شد: «فَتَقَبَّلَها رَبُّها بِقَبُولٍ حَسَنٍ وَ أَنْبَتَها نَباتاً حَسَناً وَ كَفَّلَها زَكَرِیَّا» (1)
قرآن کریم به زیبایی به ما می‌آموزد که بین عبادت و رزق رابطه وجود دارد. می‌فرماید: هرگاه زکریا بر مریم بر محراب وارد می‌شد نزد او رزقی را می‌دید: «كُلَّما دَخَلَ عَلَیْها زَكَرِیَّا الْمِحْرابَ وَجَدَ عِنْدَها رِزْقاً قالَ یا مَرْیَمُ أَنَّى لَكِ هذا قالَتْ هُوَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَرْزُقُ مَنْ یَشاءُ بِغَیْرِ حِساب»‏(1)
بنابراین نماز و عبادت اگر درست انجام شود روزی را زیاد می‌کند و الطاف الهی را به انسان می‌رساند، اما نه از راهی که مردم معمولا به آن عادت کرده‌اند؛ بلکه برای خدا همواره راهی نو هست که می‌تواند بندگانش را از آن راه روزی برساند.

فاطمه زهراء الگوی عبادتگران آخرالزمان

حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها الگوی خوب دیگری است که با شرایط زندگی ما در دوران آخرالزمان تناسب بیشتری دارد. منظور از آخرالزمان، دوران بعد از بعثت حضرت محمد صلی الله علیه و آله است. ایشان در شرایطی که رفاه چندانی نداشتند و مشغول پرورش چند کودک نیز بودند، باز عاشق عبادت خدا بودند به گونه‌ای که پاهایشان از شدت ایستادن در نماز ورم می‌کرد.

عبادت الهی اگر درست انجام شود طرز فکر ما را و نوع نعمتهای الهی به ما را تغییر می‌دهد. تحمل سختیهایی از سنخ زندگی فاطمه زهرا سلام الله علیها برای ما آسان می‌شود و بهره‌هایی از سنخ بهره‌های ویژه آن بانو به ما می‌رساند، مثلاً گره‌های زندگیمان از راهی که تصورش را نمی‌کردیم باز می‌شود
خدای مهربان برای چنین شخصی که با وجود همه دلمشغولی ها و وظایفش همچنان محبت خدا و عبادت او را هدف اصلی زندگی خود کرده باشد، نعمت های خاصی نیز فرو می‌فرستند :
از امام باقر علیه السلام روایت شده که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله سلمان را به سوی خانه فاطمه سلام الله علیها فرستادند. سلمان می‌گوید: روبروی در ایستادم و سلام کردم و شنیدم که فاطمه زهرا سلام الله علیها قرآن می‌خواند و آسیاب دستی، به خودی خود می‌گردد، بی‌آنکه کسی دیگر نزد او باشد... سپس پیامبر صلی الله علیه و آله بعد از تبسم به سلمان فرمودند که دخترم فاطمه قلب و قوای درونی‌اش را سراسر از ایمان کرده است و در وجود خود برای طاعت خدا "جای خاص" قرار داده است و خدا فرشته‌ای را برانگیخت که برای او آسیاب را بگرداند و خدا او را در زندگی دنیا به همراه زندگی در آخرت مورد حمایت قرار داده است.(2)

درس هایی برای عبادت از بانوی سعادت

یک) عبادت الهی یک کار مهم برای هر انسان است و با وجود مشغله‌های فراوان نیز نباید ترک شود.
دو) حتی اگر نیتمان از عبادت، بهره مندی از نعمات الهی نباشد، خدا عبادت "با فراغ بال" ما را بی‌مزد نمی‌گذارد.
سه) خدا دوست دارد که ما در عبادت حالت "فراغت" ایجاد کنیم. یعنی فکر و احساس و حالات خود را در زمان عبادت تنها و تنها متوجه خدا کنیم. چنین عبادتی به جز برکات اخروی، دنیای ما را نیز می‌سازد.
چهار) خوب عبادت کردن، هرگز به معنای ترک وظایف و مشغله‌ها نیست. هر کس با هر میزان وظایف و مسئولیت که به بر عهده دارد، باید زمانی را ولو اندک برای خدا "خالی " کند و در آن زمان از هر فکر و ذکر دیگر نیز خود را "خالی" کند تا خدا او را "پر" کند.
پنج) عبادت الهی باعث شادی و نشاط در زندگی می‌شود. بدخلقی و بی‌هنری ثمره عبادت نیست؛ بنابراین هرگاه چنین صفات بدی را در خود دیدیم باید در نحوه عبادت کردنمان تجدید نظر کنیم.
شش) عبادت الهی اگر درست انجام شود طرز فکر ما را و نوع نعمتهای الهی به ما را تغییر می‌دهد. تحمل سختیهایی از سنخ زندگی فاطمه زهرا سلام الله علیها برای ما آسان می‌شود و بهره‌هایی از سنخ بهره‌های ویژه آن بانو به ما می‌رساند، مثلاً گره‌های زندگیمان از راهی که تصورش را نمی‌کردیم باز می‌شود.

پی نوشت:
1- فَتَقَبَّلَها رَبُّها بِقَبُولٍ حَسَنٍ وَ أَنْبَتَها نَباتاً حَسَناً وَ كَفَّلَها زَكَرِیَّا كُلَّما دَخَلَ عَلَیْها زَكَرِیَّا الْمِحْرابَ وَجَدَ عِنْدَها رِزْقاً قالَ یا مَرْیَمُ أَنَّى لَكِ هذا قالَتْ هُوَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَرْزُقُ مَنْ یَشاءُ بِغَیْرِ حِساب‏(آل عمران، 37)
2- علامه مجلسی این کرامات را در جلد 43 بحارالانوار جمع آورده است؛ روایت فوق از بحارالانوار، ج43، ص46انتخاب شده است: مُحَمَّدُ بْنُ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ ع قَالَ بَعَثَ رَسُولُ اللَّهِ ص سَلْمَانَ إِلَى فَاطِمَةَ قَالَ فَوَقَفْتُ بِالْبَابِ وَقْفَةً حَتَّى سَلَّمْتُ فَسَمِعْتُ فَاطِمَةَ تَقْرَأُ الْقُرْآنَ مِنْ جَوَّا وَ الرَّحَى تَدُورُ مِنْ بَرَّا وَ مَا عِنْدَهَا أَنِیسٌ وَ قَالَ فِی آخِرِ الْخَبَرِ فَتَبَسَّمَ رَسُولُ اللَّهِ ص وَ قَالَ یَا سَلْمَانُ إِنَّ ابْنَتِی فَاطِمَةَ مَلَأَ اللَّهُ قَلْبَهَا وَ جَوَارِحَهَا إِیمَاناً إِلَى مُشَاشِهَا تَفَرَّغَتْ لِطَاعَةِ اللَّهِ فَبَعَثَ اللَّهُ مَلَكاً اسْمُهُ زُوقَابِیلُ وَ فِی خَبَرٍ آخَرَ جَبْرَئِیلُ فَأَدَارَ لَهَا الرَّحَى وَ كَفَاهَا اللَّهُ مَئُونَةَ الدُّنْیَا مَعَ مَئُونَةِ الْآخِرَةِ.




برچسب ها :




برچسب ها :



صفحه قبل 1 ... 38 39 40 41 42 ... 58 صفحه بعد